Bu sayfayı yazdır

Veri Merkezi Ortam Sıcaklık Isısı Şartları

Veri merkezi İklimlendirme sistemleri veri merkezinde sıcaklık ve nemi kontrol etmek için kullanılırlar. ASHRAE’nin veri işleme ortamlarında termal yönergeleri 16-24 santigrat arası bir sıcaklık ve çiğ noktası 15 santigrat derece olan %40-55 arası nem oranını tavsiye etmektedir.
Veri merkezlerinde elektrik enerjisinin havayı ısıtmasından dolayı sıcaklık yükselir, bu yüksek sıcaklık elektronik cihazlarda işlev bozukluklarına neden olmaktadır. Ortam sıcaklığı kontrol edilerek sunucu parçaları üreticinin belirlediği sıcaklık değerlerinde tutulur. İklimlendirme sistemleri dönen alan havasını çiy noktasının altında soğutarak nemi kontrol ederler. Çok fazla nem ve su dâhili parçalar üzerinde yoğunlaşma oluşmasına neden olur.

Bunu en iyi şekilde ancak Veri merkezi ortam şartlandırıcı cihazıyla elde edebilirsiniz. En uygun Veri merkezi ortam şartlandırıcı cihaz fiyatı ve piyasa bulunan Veri merkezi ortam şartlandırıcı cihaz markaları içerisinde en kaliteli ve en uygun fiyatta  EKCGRUP LTD.ŞTİ  neden temin edebilir, bunun yanında Veri merkezi ortam şartlandırıcı cihazların servis ,periyodik bakım ve yedek parça  hizmeti konusunda da destek alabilirsiniz.

Benzer Öğeler (etikete göre)

Joomla SEF URLs by Artio